Bezorgen van grote producten (apparaten)

Nadat wij de opdracht hebben aangemeld voor transport, zullen de bestelde goederen zo spoedig mogelijk bij u worden afgeleverd. Levering zal plaats vinden tot aan de eerste drempel van uw woning (aan de voordeur) of tot aan de eerste drempel van bijvoorbeeld het appartementencomplex waar u woont (de centrale ingang). Leveringen vinden altijd plaats op werkdagen, tenzij anders is afgesproken. Producten besteld op werkdagen voor 16.00 uur, worden de volgende dag door DHL afgehaald.

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven?
Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Bezorgvoorwaarden:

  • De levering zal gelijkvloers aan de eerste drempel plaatsvinden (dus geen trappen of andere obstakels). Bij appartementen zal er bij de ingang van het appartementencomplex worden geleverd.
  • Mits er sprake is van garantie: het product klaar zetten voor de koerier. Het product moet direct meegenomen kunnen worden (het product dient dus beneden en niet op een verdieping klaar te staan).
  • Levering op de wadden-eilanden wordt niet standaard door ons verzorgd. Het vervoer van het vaste land naar het wadden-eiland is voor rekening van de klant. Wij leveren alleen tot aan het vaste land.


Levering kleine artikelen

Kleine artikelen worden geleverd via de pakketservice. Deze versturen we zo spoedig mogelijk na het plaatsen van de bestelling. Voorradige items worden doorgaans binnen 1 - 2 werkdagen geleverd. Leveringen vinden altijd plaats op werkdagen, tenzij anders is afgesproken met FitPlanet. Bij appartementen zal er bij de ingang van het appartementencomplex worden geleverd.

Wij leveren standaard alleen aan het door u opgegeven adres en niet bij de buren. Er dient tevens getekend te worden voor ontvangst van de goederen. Als u aan ons duidelijk aangeeft dat er ook bij de buren geleverd mag worden, zullen wij dit uiteraard aanpassen in de verzendinformatie.

Na uw bestelling ontvangt u van ons een e-mail met daarin een Track & Trace-code. Met deze code kunt u de voortgang van uw verzending volgen. De verzendkosten worden tijdens het bestellen in de winkelwagen getoond.

Extra informatie

Veel van onze producten vallen buiten de standaard pakketdiensten vanwege het zware gewicht of de grote afmeting. Deze artikelen worden geleverd op een pallet of in meerdere dozen. Houd er rekening mee dat deze bestellingen worden vervoerd met een vrachtwagen en dat de vrachtwagen uw locatie goed kan bereiken.